2010. szeptember 13., hétfő

BBQ-party

Szombatra Steve és Ania Barringtonban bérelt házába kaptunk meghívást egy BBQ-partyra. A ház kb. 10 mérföldre (16 km-re) fekszik Durhamtől; közvetlenül a Swains Lake partján. Steve még el is jött értünk autóval az egyetemhez, mert tömegközlekedéssel nem igazán lehet odajutni.

Bár reggel kicsit felhősnek tűnt az ég, megint nagyon meleg és gyönyörű idő volt egész nap. Én nem a legmegfelelőbb ruházattal készültem (a téves időjárás-predikcióm miatt), de ez nem akadályozott meg semmiben.

Azt hiszem, ennyi bevezető talán elég is... Egy kép többet mond ezer szónál -- tartja a mondás --, és több helyet is foglal a winchesteren ezer szónál -- mondja az infós --; következzen tehát néhányezer szónak megfelelő információ, időrendben :)

Teraszon a welcome-koktéllal. Tetszik a ház és a környezet :)
Nem sokkal később (délután egy óra körül) elindultunk csónakázni a ház kellékeként rendelkezésre álló kenuval és két kajakkal. És egy matraccal...

Itt még volt rajtam póló...

...itt pedig már kezdett nehéz lenni Ania :)
(Elöl a piros csoda volánjánál Steve hajt...)

A trükközés nem maradhat el :P

A kenus csapat
Rövidke egy-két órás kirándulásunk után megéheztünk.

Steve már készíti a fincsit

Fogyasztás
Ebéd utáni lazításként:

Tim & Tom
Ez ám az élet... :P
Estefelé, amikor már-már sötétedni is kezdett, patkódobálósat játszottunk. Nem tudom, mi a hivatalos neve, azt se tudom, hogy igazi amerikai játék-e, de annyi biztos, hogy Magyarországon nem láttam még senkit ilyennel játszani. (A játék lényege, hogy a patkót messziről rá kell dobni a rúdra, vagy legalábbis minél közelebb hozzá...) Első próbálkozáshoz képest ez is -- a BeerPonghoz hasonlóan -- jól ment :)

Horseshoe game
Amikor meg már tényleg besötétedett, akkor társasjátékoztunk.

Cranium = kanadai Activity. Jó volt :)
A taxi pedig este 11 órakor rakott ki a Babcock Hall előtt (így hívják a kolit, ha ez eddig kimaradt volna...).

Ismét köszönjük Steve-éknek a felejthetetlen hétvégét! :)